The Structural Engineer > Archive > Volume 34 (1956) > Issues > Issue 12 > The Reconstruction of the Auditorium Floor at the Royal Opera House, Covent Garden
Name of File 2328-34-12.pdf cached at 11/12/2017 12:57:55 - with 8 pages. pdfPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\62\62fc36e4-1a09-4589-803c-fe3233b34d25.pdf. thumbPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\pdfthumbs\62fc36e4-1a09-4589-803c-fe3233b34d25_1.png. objDoc: 1 - True. objPreview.Log: . strFileName: 62fc36e4-1a09-4589-803c-fe3233b34d25_1.png

Members/subscribers must be logged in to view this article

The Reconstruction of the Auditorium Floor at the Royal Opera House, Covent Garden

THIS paper describes the design and construction of a new fire-resisting floor to the auditorium, and improvements to the orchestra pit and entrance staircase made during the summer of 1955. C. H. Hockley

Author(s): Hockley, C H

Keywords: royal opera house, covent garden, london;floors;theatres;fire resistance;history;prestressed concrete;beams