The Structural Engineer > Archive > Volume 56 (1978) > Issues > Issue 2 > The Science Museum East Infill Scheme
Name of File 3795-56-02.pdf cached at 17/12/2017 14:06:25 - with 7 pages. pdfPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\40\4067943d-76e5-4fe6-a743-ac7bc070514e.pdf. thumbPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\pdfthumbs\4067943d-76e5-4fe6-a743-ac7bc070514e_1.png. objDoc: 1 - True. objPreview.Log: . strFileName: 4067943d-76e5-4fe6-a743-ac7bc070514e_1.png

Members/subscribers must be logged in to view this article

The Science Museum East Infill Scheme

In this paper the author describes the development of a scheme to provide additional exhibition space at the Science Museum, South Kensington, London. The initial brief is discussed and the factors affecting the final design are illustrated. The special relationship between the engineer and architect is emphasised and attention is drawn to the particular construction problems encountered in alteration and rehabilitation schemes. Ralph L. Mills