The Structural Engineer > Archive > Volume 76 (1998) > Issues > Issue 23/24 > Stainless Steel Reinforcement at Guildhall East, London
Name of File 6289-76-23.pdf cached at 12/12/2017 16:22:25 - with 1 pages. pdfPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\6e\6e111b88-ba75-4c2c-a137-72df4574afa0.pdf. thumbPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\pdfthumbs\6e111b88-ba75-4c2c-a137-72df4574afa0_1.png. objDoc: 1 - True. objPreview.Log: . strFileName: 6e111b88-ba75-4c2c-a137-72df4574afa0_1.png

Members/subscribers must be logged in to view this article

Stainless Steel Reinforcement at Guildhall East, London

When completed in 1999, Guildhall East will consist of four office levels and three basements. The two lower basements will provide art and manuscript storage, while the upper basement, containing the remains of a recently discovered Roman amphitheatre will be fitted out as a museum.