The Structural Engineer > Archive > Volume 93 (2015) > Issue 9 > Design of the HIVE – an innovative research building for the University of Bath
Name of File The-HIVE.pdf cached at 15/12/2017 12:16:12 - with 6 pages. pdfPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\1c\1cfe5cd2-7a04-4fdf-917a-e3f3abcf1b1f.pdf. thumbPath: E:\k9.istructe.org\CMS\webtest\files\pdfthumbs\1cfe5cd2-7a04-4fdf-917a-e3f3abcf1b1f_1.png. objDoc: 1 - True. objPreview.Log: . strFileName: 1cfe5cd2-7a04-4fdf-917a-e3f3abcf1b1f_1.png

Members/subscribers must be logged in to view this article

Design of the HIVE – an innovative research building for the University of Bath

This article presents the design and construction of an unusual project. The HIVE is a building designed to act as the support framework for research into minimising the environmental impact of the built environment.

Author(s): M. Lawrence (University of Bath), T. Mander (Integral Engineering Design), J. Norman (Integral Engineering Design) & E. Walkden (Project Manager, the HIVE)